Art gallery Forum
Начало | За нас | Събития | Галерия | Контакти
 

 

 

 

 

Национален арт център „Форум“

Национален арт център „Форум“ отвори врати за изтънчената софийска публика през март 2009 година. Галерията разполага със седем зали, артистично разположени на партерен етаж в Бизнес център „Атриум“, намиращ се в сърцето на стара София – ул. „Георг Вашингтон“ № 24. За пет години Арт център „Форум“ успя да заяви своето важно място в културния живот на столицата. И това е така, защото екипът на галерията има петнадесетгодишен опит в областта на развиването на българското изкуство с галерия „Жорж Папазов“ в гр. Пловдив. Арт център „Форум“ успя да надхвърли границите на обикновена галерия и с изтънчен вкус и много хъс от страна на екипа, с гордост може да се нарече арт център. „Форум“ представя на своята публика както български творци, така и чуждестранни, живопис, графика, модерно изкуство, стари майстори, скулптора, концерти, танцови спектакли, хартиено изкуство…. Арт центъра подава ръка както на млади творци, така и развива богатството, което са ни оставили старите ни майстори. Галерията може да се похвали с голям брой изложби на големи имена в българското изкуство като – Никола Манев, Енчо Пиронков, Васил Стоев, Любен Диманов, проф. Станислав Памукчиев, Ангел Василев, Милко Божков, Ганчо Карабаджаков, Петър Мичев, Мишо Лалов, Илия Желев и много други. Освен с най-добрите родни творци, „Форум“ работи и с десетки чуждестранни автори – Пьотр Оссовский (Русия), Едуардо Аниевас (Испания), Пиер Фава (Франция), Ален Роа (Франция), Ангелос Пападопулос (Гърция), Мустафа Аяс (Турция), Четин Кая (Турция) и други.

И сега след след десетки изложби и събития екипът на „Форум“ има удоволствието да покани всички ценители на изкуството в своя нов дом – галерия „ФОРУМ”. Новият салон се намира в идеалния център на гр. София – бул. „Васил Левски” #93А. Галерията дълго търсеше своето естествено развитие и искрено вярваме, че с откриването на новата галерия, успяхме да го постигнем. В новата галерия може да разчитате на постоянни изложби от най-високо ниво, както и на много богато депо от различни автори и техники.

Дългогодишният опит на екипа на галерията е гаранция за висок професионализъм и за персонален подход към всеки гост на арт центъра и на галерията. „Форум“ организира кураторски изложби, арт евенти и културни събития, предлага на широката публика богата гама от произведения на художественото изкуство и скулптора за продажба, посредничи при продажба на Ваши творби, извършва услуги по дизайн на Вашия дом, офис, хотел, бизнес сграда, като предлага преференциални условия за постигане на максимален ефект, отдава произведения на изкуството под наем, издава сертификат за автентичност на всяка една творба при подажба, съдейства за издаване на сертификати от Национална галерия, посредничи при рамкиране, прерамкиране и т. н.

Бъдете наши гости! Очакваме Ви!